Min nya blogg

Min nya blogg blev så bra så ni får gärna kika in på den och följa den istället. Hade ju tänkt att vara anonym men ångrade mig snabbt. http://anotherblog.devote.se/ klick!

Jerry Springer

Tittar på Jerry Springer och funderar på om jag ska sluta blogg HELT eller bara byta till devote.se.. Dilemma, jaja om någon känner för det så kan ni ju hjälpa mig att tänka på vad jag ska göra. Puss

Fuck

Jag kan inte blogga något mer tror jag.. Vet inte om jag börjar igen.

Dagen citat.

"Tänk om alla människor som sitter och lirar farmville hela dagarna kunde spendera två jävla timmar i verkliga livet med att plantera tomater. Inte nog med att vi skulle stoppa världssvälten utan jag skulle även bli utan fyra och en halv miljard inbjudningar om att gödsla någons jävla virtuella trädgård"

- Kajsa

You trying to impress me by lying

Fick hem mina Ray ban som jag fått av Erica, lovely. Nu har jag ännu ett par solglasögon som jag kan gömma mig under när jag ser ut som värst. Behövs.
Those Dancing Days – Fuckarias

High heels


Jag är trött och vidrig just nu. Åt billys till frukost så just nu så finns nog ingen chans till att jag ska kunna känna mig äckligare. Idag ska jag bestämt köpa ett par skor! De jag publicerade i tidigare inlägg. Provade dem igår som jag skrev i tidigare inlägg och blev lite småkär. Så de är helt enkelt mina. Jaja vi hörs antagligen senare idag, i guess.

Kanye West – Good Life - Album Version (Edited)
Eftersom det är helt underbart väder ute (förträng att det snöade igår) så lägger jag in en sommarlå tjiao.

Tja man


Idag har jag haft en äckligt lång skoldag. Skulle hitta något i stan efter skolan, gjorde inte det. Eller jo hittade ett par klackar som jag ska köpa imorgon jag älskar dem. Det är näjz. Nu är jag med Erica och Sebz0r, tittar på skitpogram. Skit. Dåligt. Vi har ätit gott iaf såklart eftersom jag gjorde det eller det var ok. Vill ni veta vad jag ska göra imorgon? Okej ni får inga alternativ. Jag ska först till stan och köpa klackarna. Sedan ska jag hem och chillilla. Sen ska jag fika med en gammalvän på kvällen. Men ni får ha det helt ok idag. Ha det bra!

Adele – Rolling In The Deep


You didnt say what you ment


Sia – Breathe Me
De flesta har hört den. De flesta har älskat den. De flesta känner känslan.

Give me some summer and some sun

Tror att jag blivit lite brillz addicted. Det är fan inte lätt alltså.. Är jäkligt sugen på alla dessa. Det ska nog gå att skrapa ihop allihopa innan sommaren eftersom att briller inte är så dyra. Får ta och skippa den där fikan och istället snåla på en kopp té och ett par solglasögon. För det är så mycket mer lycka att komma hem med en investering än att ha slösat en peng på en onödig fika. Tycker jag alla ska ta som ett tips!
Loreen – My Heart Is Refusing Me
Det här kan fan inte vara melodifestivalen material? Det är för bra.

Who got the munchies?

Och gratis såklart.. för att vara lite Ove-ig (?). Nu ska vi se om det duger annars har jag en utlottning av detta på min blogg! Det är bara att kommentera inlägger och bästa motiveringen till varför just DU ska vinna.. eller? Kanske inte. Så jävla irriterande med blogg-tävlingar de verkar ju lotta ut allt möjligt. Typ allt från potatis till ett par gamla använda trosor. Dessutom vinner man ju aldrig. Aja nu blev jag kissnödig så måste kiila. Men ha det mysigt skriver förmodligen snart för jag är så sjukt uttråkad känner jag. Later bitches.

It's good for you

Jag har inte riktigt följt mina planer idag. Behövde kanske sömnen istället, har glömt äta middag igen. Åt McDonald´s efter skolan idag i o för sig. Ja ja, det får duga ska nog hinna få i mig några russin och ett glas mjölk. Nu ska jag somna till Plastikoperationer. Har skickat lite jobbansökningar idag, men är långt ifrån klar. Skulle egentligen behöva fixa en seriös bild på mig själv som jag kan skicka med jobbansökningarna. Får helt enkelt be någon ta på mig imorgon! Nu är det duschen, russin mjölken sedan tvn sängen. Gothen nicht meine vänner.



Trying to work some things out

Idag har dagen varit lång, och inte innehållit särskilt mycket vila eller sömn. Jag har bestämt mig för att bli mer organiserad, planerad liksom få en slags koll på mitt liv. Det innebär följande.
  • Veta när jag ha prov och komma förberedd till dem
  • Söka sommarjobb eller ett vanligt extrajobb!
  • Fylla min "savings"-burk. (den är för närvarande heelt... tom)
  • Ha ordning på pengarna på mitt matkort i skolan
  • Bli nyttigare (återstår, har nämligen inte fullföljt det än)
Ja, nu får vi se om jag lyckas. Söka jobb har jag iaf försökt. Men jag får ha tålamod, bara att sätta igång. Jag ska bara titta på tv först hehe..

Dr. Dre – I Need A Doctor - Explicit Version
Lite love the way you lie, men whatever. Jag gillar't.

Home, let me come home. Home is wherever i'm with you

Lyssnar sönder denna och denna som jag publicerade i de tidigare inläggen. De är nog de bästa låtarna justjustjust nunununu.. Update: Godnatt, love.

Glömde en sak

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home
Förtjänar all cred i världen. Underbar.

Plugg, plugg och återigen plugg..

Jobbansökningarna får vänta tills imorgon. Brukar ju ta en sådan himla tid att skriva dem med. Just nu sitter jag och pluggar Geografi, har ett prov imorgon. Det går helt okej, det jag har lite svårt för är en jäkla hedleycellen och ferrelcellen. Men det ska nog orda sig får jag hoppas på. Jag ska nog rita upp dem, eller skriva vad de innebär så lär jag mig så gott det går. Vill egentligen bara hoppa in i duschen, men plugget kommer t.o.m. innan det idag! Just nu finns det bara en liten liten sak som stör mig något så enormt.. (förutom att jag luktar lök och har smutsigt hår)
Ja ser ni? Hålet i strumpbyxorna är så sjukt irriterande... får damp på det. Måste nog ta av mig strumpbyxorna annars kan jag fan inte studera. Aja back to the hard work..

Kanye West – All Of The Lights

Hey boy

Har missat typ alla Big B avsnitt. Så sitter och tittar igenom alla nu. Blir massa plugg och en hel del jobbsökande ikväll. Känner på mig att det behövs. Sen avslutar jag kvällen med en långdusch. Jag är så himla sugen på mozzarella, tomat och parmaskinka.

Woah! b4 shower

Mohombi – Dirty Situation
Kan liksom inte sitta still till denna låt..

Går förbi världens snyggaste kille

Förväntningen:
I verkligheten:

You once were.. never again



With you, Friends

Hade en mysig stund med er igår, saknar att vara alla vi fyra.
Timbuktu – The botten is nådd

Rrrr..yan

Okej min vän, i "introt" innan avsnittet börjar så ser han as snygg ut.. I'll show you! Jag printscreenade nämligen.. hehe. Jag menar.. kolla, vad är ditt problem? Nu får du helt enkelt bara ta och fatta att han är svinsnygg.. (Ja bara för att retas)
Switchfoot – Oh! Gravity.
Känner någon igen låter?

I used to know that I could count on you

Nu lägger jag in bilder på hur jag sett ut under veckan. Jätte ointressant men en vän ville se det förut så jag kommer förhoppningsvis i alla fall tillfredsställa en person.
(Tryck så blir bilden större)
Jäkligt svart, avspeglar mig denna vecka. Den sista var festklänningen jag använde i Fredags. Kvalitén var ju inte riktigt som den borde på bilderna. Jag ångrar mig nog.. tillfredsställde nog inte ens en person med det här.

The Source & Candi Staton – You Got The Love

Du är den enda som får kidnappa mig..

Okej nu ställer jag frågan till dig.. hur kan du tycka att han inte är snygg? Det är helt helt heelt sjukt!
Sigur Ros – Hoppípolla

Hej, jag lever

Hejdå

Spela tills du får tinnitus


Tittade på "Take one" om de i SHM.
Tung film. Värd att lägga ner 45 min på. Man får bland annat se när de skapar "One". Blev lite kär i Steve Angello. Hehe. Sen blev jag i alla fall sugen på lite ny skitbra musik. Så här har ni ny skit! Tycker personligen att Electroman är fetast.

Om ni ska lyssna lågt.. låt bli att lyssna så sätt på hörlurar eller vafan som helst.

Crazy bitch

Ett blogg inlägg tillägnat till mitt fan. Okej hon är egentligen inte mitt fan men vafan vi låtsas som det. Det är snö ute. Sadface. Vill bara vara jobbig och säga det trots att alla (förmodligen) har fönster hemma om de inte råkar bo hos Josef Fritzl. Jag har inget att säga idag så jag babblar på. Jag har ont i magen, får alltid det av latte. Jättekonstigt, men det är ju värt. Måste egentligen spendera lite kvalitets tid med min mattebok men det får vänta känner jag.

Jag är rätt hyper nu (synd att jag inte är lika snygg som honom när jag är galen). Skulle behöva slappna av lite gå på yoga eller något annat. Nej jag vet! Jag ska titta på film. Har nämligen lite olagliga nerladdningar på min data (Krimmi). Krimmi betyder kriminell och det får ni bara ta och lära för det kommer jag använda mycket i den här bloggen! Eller..? Fan vad jobbig jag är jag kan inte lugna ner mig springer runt överallt som en jävla idiot. Okej men nu är det movie time. Vi hörs senare kära vänner!

Shoee


Russin


Mobbad rubrik. Jag tänkte prata lite om russin, eller nej det ska jag inte för det är så otroligt tråkigt. Men det är underskattat må jag säga. Så nu fick det räcka med russin. Har haft en rätt lugn dag, skippade första lektionen för att jag bara sovit 3 timmar i natt. Det var en dålig kväll igår. Men det hoppar vi över också, jag tittar på halv 8 hos mig och de äter päronhalvor kokade i glögg med grädde och pepparkakströssel. Det ser så gott ut, älskar jul godis och sådant. Men nu ska vi skippa snacket om jul med. Eftersom att jag är sugen på våren, och jag börjar känna att det är varmt nu. Så imorgon blir det skinnpajen och poncho.
Hoppas ni förstått vid det här laget att jag FET diggar Rebecca & Fiona. Så jag tänkte bara tipsa er om att remixarna till Bullets (deras senaste släppta låt) kom ut tidigt igå. Den är fet. Här kan ni lyssna på den!

Förlåt för mina ordval, känner att jag inte har så brett vokabulär men fet är ett fett ord och det kommer jag använda mycket så ni får helt enkelt bara ta och gilla läget.

1.46


Jag trodde att jag var lycklig en dag. Jag tittar mig i spegeln. Jag står bredvid min vän. Hon är vacker i med sitt långa hår och solbrända hud, sedan tittade jag på mig själv. Jag hade den finaste klänningen jag ägde, gjort mig så fin jag kan. Men jag sken inte som hon. Det gjorde henne så otroligt mycket vackrare än mig. Jag log, men det syndes igenom. Vem försöker jag lura. Jag lyssnar fortfarande på den här låten i timmar och gråter tills mitt hjärta skrumpnar. Jag skriver fortfarande i min skit-bok. Det måste ta slut.

Läste lite från min skit-bok. Såg det här. Förstod att jag måste ändra mig.
"Du har sårat mig så djupt. Du har sårat mig så djupt att jag vet att trots att lägger ifrån mig boken och all skit som finns i den. Så kommer allt att fortsätta. Allt skit som aldrig slutar"

Jag ger mig själv en ny chans. Men jag tittar fortfarande in på din sida ibland. Hamnar på noll och kryper ihop. Jag ser att du har en ny. Det gör fortfarande ont. Försöker tänka att jag är bättre trots att hon är så vacker. Är jag verkligen bättre.

Det tog mig en timme att skriva den sista sidan om dig. Det är slutet på något som aldrig haft en början. Och det är så länge sedan nu. Smärtan har faktiskt sakta domnat bort. Jag lovar mig själv nu att aldrig falla tillbaka dit. Du var bara ett kapitel. En sida som jag dragit ut på till ett kapitel. Det är inte ditt fel, det var mitt. Jag stannade kvar i ett ögonblick. Ett ögonblick som kändes som så mycket mer än en sida.

Cute

Från och med imorgon är det cute-vecka för min del. Känner att jag varit alldeles för rockig/casual hela denna termin. Så nu har jag laddar upp med lite nytt. Eller har inte nya kläder.. mer klippt i gamla och letat upp sådant jag glömt bort. Känns som jag bara har haft t-shir och jeans. Okej det känns inte som det det ÄR så. Så jag får helt enkelt börja med klänning osv.
Lite för sött och för som(m?)rigt. Men ni kanske får se hur jag ser ut om ni har tur imorgon.

Sötaste på riktigt länge

Förlåt för att det blivit så mycket videos nu men efter den här blir det inte fler.

"I'm sweeping you off your feet"


Puuh

Klar. Eller ska fortsätta sen blev inte klar var mer det rutade pappret som tog slut och går inte att göra de där jäkla systemen på vanligt. Men det gör inget för matte är tråkigt och jag är hungrig så jag får fortsätta senare helt enkelt.

Så nu ska jag chilla lite granna!

Ångest, plugg, fan

Bestämde mig för att jag skulle plugga klockan 2 först. Klockan gick den blev plötsligt halv 3 och jag ska börja klockan 3 istället. Nu är klockan 15.10 och jag har fortfarande inte börjat. Jag vill inte ha matte prov imorgon jag vill vara ledig som idag. Okej, jag börjar nu! På riktigt den här gången. I alla fall i 1 timme. Jag vill inte.. Hejdå

Får lyssna på den här låten så hjälper det.
The Strokes – You Only Live Once

Dom kallar oss artister

Kollar på "Dom kallar oss artister" svt gör så sjukt bra program ibland. Detta är ett utav dem. När man tittar får man sådan respekt för artisterna de är verkligen begåvade. Cred till det programmet. Surfar runt lite på nätet med och hittar..
Dessa Prada skor är så sjukt fina att jag dör, men de kommer aldrig bli mina tyvärr.

Men så hittar jag dessa på en affärs nätshopping sida. Shit dessa är kanske inte Pradas på pricken men fan de är mina!

Forgot to say what I meant..

OneRepublic – Come Home

Together

Skulle lika gärna kunnat vara du och jag. Colbie Caillat – Bubbly

Helgen med en bild

Ska skriva senare.

Too tired to do anything, too awake to sleep

Jag kan inte sova.

Shake 'em off

Innan ni tittar på videon eller väljer att inte titta så måste ni förstå att den här tjejen eller tjejen och tjejen är Will Smiths dotter och hon är född år 2000. Vänta jag tror inte att ni förstår, HON ÄR 10 ÅR? Helt galet, ni behöver inte gilla låten. Men ni behöver tycka att hon är den coolaste 10 åringen i universum.

Vet att videon och låten är gammal, men what to do, what to do?

Sunside

Just nu tittar jag på Solsidan och passar på att skriva under halvleken tänkte jag men reklamen menar jag. Har lite ont i huvudet som jag antagligen fått av den äckliga hårfärgs lukten som förföljer mig. Köpte ett mobil fodral idag med. Krokodilmönster i svart lack. Nej jag är nog rätt trött, ska somna till lite plugg sen efter big B. Imorgon är det skola, fan. Nu börjar det.. ciaooO!

With hair colour so natural, only your undertaker knows for sure

Klart, tog en jävla tid och var skit jobbigt. Nu är det klart. Det blev mörkare vet inte riktigt vilken färg "kashmir" står det på paketet. Denna får duga. Tog för första gången inte bara den tjejen som var snyggast på paketet hehe. Jag är nöjd, ingen av bilderna ger mitt hår rättvisa. Det innan var förjävligt så kanske den men äsch, orkar inte ska käka något tror jag BYE
Före:
Efter:
Gilla fjortishjärtat, men jag orkar inte för jag gjorde värsta minen.

Late start

Idag går jag upp med förhoppningar om att hitta ett par nya solglasögon och en ny hårfärg. Nej inte förhoppningar idag ska det bara hända! Okej, dags att käka frukost och göra en fläta sedan slänga på sig något halvfult och dra sig utåt! Ciao
SAY ANYTHING – Alive With The Glory Of Love

You're not trying hard enough

The Strokes – Reptilia

Awesome

Håret fick visst vänta tills imorgon. Jag verkar inte vara så bra på att vara spontan.
Jag saknar att ha en hund...

feel like doing something impulsive

Tror jag vill färga håret idag. Djupare brunt lite choklad och en jämn färg på hela håret eller lite guld brunt ljusare som sista bilden, svårt. Okej nej men idag ska jag färga, jag behöver lite förändring. Skriv gärna vilken färg du tycker!

Don't go


Vill inte gå upp

Nej nu kanske jag måste gå upp. Okej jo det måste jag. Jag har chips i hela sängen och det är så himla oskönt. Är rätt otaggad på att göra någonting alls idag men tror jag ska snacka lite med min kusin och se om vi ska träffas idag!
Igår kvällens innehöll lite Tröd och lite taxi och en jävla väntan i Ropsten. Den spenderandes på Lidingö trevligt trevligt. Men vi får höras senare.

Vem har chips?

JAAAAAAAAAAAAG
Fan vad äckliga dom var..

Utgång

Nu ska jag ut med min älskade Emma som för övrigt är singel och väldigt snygg. Ska försöka fixa fram en bild på henne under kvällen så jag kan lägga ut en liten dating-annons här på bloggen ♥
Jean Love – Let's Party

Var inte hungrig förrän jag såg det här...


4 h later

Suttit på en buss i några timmar. Nu är jag hemma och det är skönt att sitta i sin säng igen. Tittar på Jerry Springer, älskar det. Skriver senare, ciao!

Håll mig hårt håll mig hårdare

Förlåt för mitt ansikte och minen överlag. Ibland fattar jag inte vad jag håller på med. Men tänkte att ni skulle ge lite uppmärksamhet till fjädern i örat! Köpte den någon gång. Sen så tycker jag att jag har för lite bilder på mig själv. Opersonligt. Och vem vill inte se denna och drömma lite mardrömmar? Pussis
*

Whats poppin' Biggie?

Hörde nyss att de som åkt ut från Big Brother eller inte åkt ut utan "lämnat" sitter på sjukhus och gör massa psyktest. Folk blir helt sjuka där inne. Det som man märkte var att båda började typ prata om vad de tror att programmet har för budskap eller vad det egentligen var för slags experiment.
Ett citat som Jessica sa som åkte ut senast var "Det finns maffia här inne. Vissa som är här är skådespelare och så delar de ut ledtrådar. Som i går när vi fick cigaretter. Det röda står för goda och de blå för onda". Vafan pratade hon om liksom? Läskigt. Om man tänker efter är det nog ganska logiskt att de blir störda fatta att vara instängd så jävla länge. Sjukt.
Här kan ni läsa om det
http://www.expressen.se/noje/1.2349500/jessica-karlen-tvingas-lamna-big-brother
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/dokusapa/bigbrother/article8652145.ab

Husmor Yasosmominone

Diska! Min favoritsyssla, jag gör alltid det när jag har tråkigt! YEY! Ikväll blir det bowling, håller på och bråkar med min bror om hur man håller ett bowling klot. Han säger att man håller det asfult som typ spiderman när han skickar iväg sitt nät. Han har säkert rätt, men jag tänker inte ge mig ändå.
Random.

3 Mars

regina spektor – Better

Shorts addiction

Ge mig dessa shorts. Snälla.
Båda från hm, de i skinn har inte kommit ut än och de i mocka finns nu och har ett pris på 799 om jag minns rätt.
Såg dem på Stylisterna för någon vecka sedan. Gud vad snygga och gud vad jag vill ha dem! Tyvärr alldeles för dyrt för min nuvarande budget. Det här är det svåraste när man inte får slösa sina pengar, att se saker man verkligen vill ha.
Robyn – Robotboy

Stuck in the past

Tittade på OC idag, måste se serien igen för flera hundrade gången. Nostalgi.
Juste jag ska börja med mer sånt här, alltså bilder. Rörliga, stilla, ljusa, mörka allt möjligt. Mycket bilder och musik på den här bloggen och texter korta. Eller det kommer bli PUNKT OCH SLUTT

Livet förändras vart jag än går

Bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar att slå
Håkan Hellström – Gårdakvarnar Och Skit

Big fat hole

Idag har jag varit i stan så då gick vi upp tidigare, jag hittade ett par byxor eller chinos där. Börjar känna att pengarna rinner ur mina händer som sand. Jag som skulle spara till sommaren. Tror att jag får ta och styra upp det där så fort jag kommer hem. Har nog inget intressant att säga idag egentligen, ska laga mat snart. Åt god sushi till lunch vi köpte hem 25 bitar. Gott!

Eller jo hittade en bild förresten någonstans i Guatemala. Helt plötsligt rasar marken. Såg det här i Metro för typ några månader sedan. Jag tycker att det ser så jävla sjukt ut. Tänkte bara dela med mig av den. Puss!
Fleet Foxes – Mykonos

Utkast

Lycka är ett tillstånd inte ett mål.


purple, nej korall

Okej när jag ser den här klänningen gapar jag lite halft och dreglar. Det jobbigaste är att den aldrig kommer bli min, för jag kommer aldrig hitta den. Så jag kanske ska virka en själv istället, eller någon annan kanske kan virka eller? Nej? Okej. Damn.

ETA HEST

Just nu är jag så hungrig att jag kan äta en hel grisfarm! Maten står på spisen och är klar om cirkus 6 minuter för att vara exakt. Jag kan inte vänta 6 minuter! Jag vill ha mat och jag vill ha det nu!
Jag brukade tycka att sånt här ser vidrigt ut. Ja ni fattar... brukade MÖMS!

LOVE CPR


Septembers nya album som alla borde ta del av bara för att hon är cool. Några låtar fick hon till riktigt bra enligt mig och här är dem.
September – Party In My Head
September – Bump And Grind
September – White Flag

The last survivor

Kom precis hem från bion. Jag trodde att den skulle vara riktigt seg och dålig, men icke! Kan bero på att jag läste det på en viss väns blogg hmm? Den var faktiskt riktigt bra. Att en film är spännande är så sjukt viktigt annars orkar man inte titta, och den var sjukt spännande. Jag gillar survivor-filmer men mår dåligt när jag tittar på dem. Åt upp alla popcorn på säkert 10 min när det var som hemskast.. okej vänta man kanske inte kan säga hemskast låter ju förjävligt byter ut det mot eeh.. värst. Blir så jävla nervös när jag tittar på sådana filmer och när jag är nervös måste jag bita på något. Det fick bli popcornen sen när de tog slut fortsatte jag på naglarna. Lite små äckligt men sanningen. Det var iaf en sann berättelse och jag tycker att det var skit coolt. Så jag delar nog inte samma åsikter som du som kommenterade. Attans då!Men jag förstår att den inte passar alla. Aja nu ska jag göra vet inte vad. Så ha det göj!
Ooooch den kan ju inte ha gjort sig förtjänt av 7 Oscars nomineringar helt utan anledning! Fail att det är 4 stycken, jag vet och jag orkar int. Jag ska fan se alla oscars filmer någon gång! Fast det är ganska många. Okej kanske inte.. Nej. Vad håller jag på med. Förlåt. Hejdå!

RSS 2.0