Levi's 501

Jag vill verkligen ha ett par snygga avklippta Levi's shorts. Har suttit och kämpat med det här collaget så blev det ändå fult. Åh. Hittade tyvärr inga idag på shoppingrundan men hittade två tröjor. Nice! Hittade en pippi-tröja på världens fattigaste affär här rätt komiskt, men den var tyvärr alldeles för stor. Ikväll blir det antagligen bio. Sanctum. Har ingen aning om den är bra, men det får jag se antar jag. Ciao!
Vapnet – Kalla Mig

WANTED

Orangea läppar och nude färgade klackar.

I saw the mirror starin' back at me

Vaknade för någon timme sedan. Så fort jag vaknar inser jag att det är Söndag. Den tråkigaste dagen på hela veckan. Men det gör inget för kom nyss på att jag inte tittat på Stylisterna på ett tag. Så det är väll det jag ska göra den närmaste timmen. Nej det ska jag inte, för nu kom min brorsa och sa att vi skulle dra och handla efter att han skitit. Hahaha..
Fan jag skrev väll igen istället för väl, men jag kommer aldrig lära mig det så jag orkar inte anstränga mig. Nu vet ni iaf att jag vet att det inte stavas så, vill ju inte verka retarded.

Söndag känns som en dag då man sätter in en bild på sin frukost så jag gör det.

Söndagsmusik.

living the mtfkn dream

Satt i en halvtimme och väntade på att Bb skulle börja. Klockan slår 22.00 prick och jag ser först då att Biggie inte ska sändas idag. Går desperat in på hemsidan om hopp att jag ska finna den dagliga dosen där, men vad ser jag? Ingenting. Jag har inte sett det på 24 timmar och börjar känna hur abstinensen kryper i kroppen på mig. Som små insekter som äter upp mig inifrån, jag behöver min Big Brother. Vad ska jag ta mig till? Ingen hör mina anrop? Vem kan hjälpa mig i detta hopplösa fall?



Nämen vi ses imorgon eller för att var korrekt, idag. Gothen nicht

Hej Jönköping!

Har suttit 4.5 timmar på en buss och är ganska trött nu. Är iaf i Jönköping hos min bror och ska chilla här i några dagar, eller ja i princip hela veckan. Till fredag. Skönt att komma hemifrån ett tag. Eftersom jag har med min dator så fortsätter jag att blogga denna vecka. Yey. Något som suger fett med mitt sportlov är att jag har en jävla massa plugg som vägrar lämna mig som en jävla fästing. Suck. Nej men nu ska jag återgå till tv tittandet.

The only pain that's real

Coldplay – See You Soon
Bon Iver & St. Vincent – Rosyln - Soundtrack Album Version
The Perishers – My Heart
Bon Iver – Creature Fear
Bon Iver – Blood Bank
Bon Iver – Skinny Love
Kent – Den Döda Vinkeln (radio edit)

Syndare

Jag är det. En syndare, fyfan för mig. Har ätit onyttigare än någonsin denna vecka då jag invigt min "nyttig" vecka. Men ikväll ska det bara bestämt bli nötter, inga onyttiga heller. Skärpning fo helvede!

Kan ingen laga det här åt mig och ljuga om att det är sommar?

Har sovit tills för tjugo minuter sedan eller något. Vidrigt. En annan grej jag kom på nu är att jag har varit en bitterfitta de två sista dagarna, förlåt mig. Förlåt till min klass som inte kommer sakna mig nu. Attans!
Imorgon bär det av till Jönköping för att åka till bror min och spendera veckan där.

Känns som jag lämnar något ogjort. Jag har något kvar att göra, eller jag tänkte säga något. Men skitsamma med det nu, jag orkar faktiskt inte bry mig. Det får blir som det blir med det. Det blev så jävla konstigt, men samtidigt helt rätt. Vad höll jag på med liksom? Jag är dum i huvudet. Jag hade nog inget att säga.

See You Soon

Har fått mina sista timmar med Erica. I'll miss you. Det ser så falskt ut på engelska så jag får skriva det på svenska med. Jag kommer sakna dig! Hon ska få känna värme, Thai. Åh. Logga in på facebook där borta. Kom hem med fina bilder så jag kan se hur tråkigt du haft det utan mig. Love you man ♥

Don't leave me bitch!

Neil Finn – Don't Dream It's Over (Live)

Homework

Teacher; Where's your homework? 
Student; Written in the stars.. 
Teacher; Where's that? 
Student; A million miles away.. 
Teacher; What's it about? 
Student; A message to the mainn, ooohhh.. 
Teacher; What are you talking about? 
Student; Seasons come and go, but I will never change.. 
Teacher; TO THE HEAD'S OFFICE, NOW. 
Student; I'm on my waaaaaaaayyyy.


By the glamorous, ooh the flossy flossy!

Kom precis hem efter att ha varit i flera timmar på donken. Har smakat alla menyer som finns nu! Okej kanske inte alla.. Satt i alla fall där med Kajsa och pratade om allt som hänt sen sist. Vi har samma sjuka humor så vi kunde ju inte ha tråkigt! Kärlek till henne helt enkelt!

Från vänster: Jag, Kajsa, Erica, Ludde & Minna


Blev helt suprised när jag kom hem också fick massor med presenter. Lite vardagslyx! I kväll blir det BB sen lite plugg. Men det får jag stå ut med, det är ju lov sen någon gång..

Cause Im loosing my mind

Just nu är ett sådan tillfälle då jag bara känner för att klämma sönder något sött, mosa den sen kasta ner den från min balkong, gå ner och hoppa på den sen köra en gräsklippare över den och hälla bensin på den och tända en tändsticka och låta den brinna tills det bara är aska kvar. Sen ta askan äta upp det och spy ut det igen sen öalefjlöekfhjöa..

Jag är så sjukligt, förfärligt, äckligt, förjävligt, helvetes frustrerad vet inte om frustrerad ens är rätt ord. Men jag är så jävla arg att jag vill äta upp mig själv eller typ bita av min hand. Hatar allt. Hata är ett starkt, jag vet därför skriver jag det också. Det är det enda ord som beskriver hur jag känner nu.

Bullet For My Valentine – Your Betrayal

Detta fält måste fyllas i

Hej vi har Sveriges coolaste skolkläder! Denna ska jag beställa hem! Eller kanske i rosa, fast nä..
Kato – Sjus (feat. Ida Corr, Camille Jones & Johnson) - Hedegaard Remix
Fattar inte vilket språk dom sjunger på men.. danska?

Je suis un baguette!

Nattfotbollen gick g r y m t. Vi vann våran grupp. Synd att vi förlorade i semi bara men men.. livet är hårt. Tog nattbuss hem som gick från Gullemarre 1.56 var förjävligt trött så kom hem somnade stående i duschen. Gick in i mitt rum och somnade av utmattning. Vaknade klockan alldeles försent och kom försent till en redovisning. Bra jobb.
Nu ska det bli BB tittande. Underskattat.
Men deras play sida är jävligt överskattad. Vem döper ens en sida till elva.tv?

Här har vi en av fransmännen från igår.

Shwayze – James Brown Is Dead

People say I’m a fucker, well it’s not me screwing up the world.



Franska revolutionen

Stress! Okej kanske inte.. eller förresten inte alls. Jag ligger i sängen och chillililar, fett chill. Jag kan berätta att vi ska ha nattfotboll idag från klockan 11-2. Det var skit kul förra gången eller då var det nattvolleyboll. Inte för att skryta men, vi kom 2:a då. Ganska grymt av en armé.
Är nog inte bara jag som tycker att vi ser rätt så hårda ut här antar jag.

Men denna gång då jävla kommer fransmännen/fransyskorna och tar över. Vi har ju förberett oss med randigt, vinflaskor, välklippta mustascher, en (choklad-)cigg hängande i mungipan och framförallt en basker lite snett nonchalant på huvudet. So it's ON!

Glömde baguetten som förmodligen nästan bara kommer fungera som bänkmat om kreativiteten inte kommer på annat.

sleepyhead

Jag har gjort allt jag behöver nu. Städat, skrivuppgifter, analyser, powerpoints. Om en vecka är det höstlov, varför säger jag alltid fel? Vi börjar om.
Om en vecka är det sportlov, ett efterlängtat lov. På planeringen till mitt sportlov står det att jag ska hitta lite livslust. Nu låter jag som en grå, deprimerande, jobbig tant.
Klockan går alldeles för fort och jag önskar att jag vore trött. Jag kan passa på att säga att jag har sömnproblem så jag förstår inte vad jag menade med rubriken. Ska man ens mena något med rubriker. Ska försöka få mina lite mer meningsfulla eller skit samma,  vet inte vad pratar jag om. Godnatt


Those sweet words

Dagens citat från Facebook

"Du va verkligen dum i huvet!!!! Jag hade rätt!!! Jävla svin!!!!! Din jävla f*** sugare!!! Palla ljuga du är fan helt körd i huvet!!! Du kan gå o stoppa ett jävla paraply i arslet!!"

Sunday bloody sunday

Sitter och lyssnar på U2 och känner för att åka skidor. Det är helt perfekt väder ute för det. Men Dagens planer är annorlunda. På schemat står läxor. Jag orkar inte har ingen lust och vill inte. Det hjälper inte. Ikväll eller senare på dagen hade jag planerat en träff med Kajsa, så det hoppas jag på. Ha en trevlig ångest-söndag!

U2 – Sunday Bloody Sunday

We can do it like man'dem

Känns ibland som att håret är det som gör att man ser ut som en tjej. Känner mig som en duuuude..


Hi I'm so fat I can go on vacation by rolling over.

Jag har sket i att göra allt idag. Tänkte dra till min kusin, tänkte dra ut men sket i det.. För vad? Jo för att sitta hemma och äta allt jag ser och chatta på skype i flera timmar. Jag ska sluta vara onyttig nu, seriöst den här gången. Jag känner att jag måste skriva det på bloggen så att det blir officiellt. Jag åt precis en skål men sallad i hopp om att det skulle hjälpa, har typ ätit 8 muffins. Usch.  Inget hjälper. Ska bli as petig och jobbig med allt jag äter från och med nu, low calorie stuff!

Tänk om man var född så, vad enkelt allt skulle vara. Aja bra insipration för mig.


And then there is Yasmine..  She has so many double chins she looks like she is staring at you over a pile of pancakes.

Men till alla party prinsar och prinsessor...

Plastic jungle

Kände för att vara lite kreativ idag. Bad mamma om gamla jeans och voilá!
Lägger bara in de första jag gjorde eftersom att de andra blev aningen för korta och jag känner att jag inte håller på och fördriver någon porrbranch här där jag ska visa hela röven. 

rollin' rollin' rollin' money like a pimp...

.. haha driver (fick nyss en tjuga)
Chillar lite med tjugolax på axeln och leker busy med mobilen

Sorry sorry sorry I’m coming down to fix this

Idag kände jag att jag orkade att laga mat och baka lite. Så jag gör det, sen när jag ska hälla grädde i maten märker jag att det rinner ut en brun sörja ner i min soppa som är lite halv vispad, får spykänslor och läser på paketet.. det är grädde med jordgubbssmak, okej.. VEM FAN KÖPER DET? Nu skiter jag i allt och lägger mig och tittar på tv. Ciao
Dessa snyggingar fyllde år i går och idag! STORT Grattis till dem

Alexis Jordan – Happiness
Gillar egentligen inte låten bara det i början men känner ändå för att dela med mig utav den.

We used to be the luminary ones

Jag riktigt rådiggar Rebecca och Fiona (Två tjejer som grymma dj:s). Fett! Jag kan inte annat än rekommendera serien om dem. Eller jag rekommenderar inte jag tvingar er att titta. Gör det och ni kommer inte ångra er en sekund, det tar 10 min att titta på ett klipp stäng av tidigare och kom aldrig tillbaka till min blogg om ni inte gillar det. Puss!
Länken
http://svtplay.se/v/2178732/rebecca_och_fiona/del_1_av_12
Musiken
Rebecca & Fiona – Luminary Ones - Nause Remix
Johnossi – Roscoe - Rebecca & Fiona Remix
Rebecca & Fiona – Bullets

We're not living in America

Är sugen på dessa coola shorts! Har alltid haft en grej för kläder med USA flaggan på.
Jag kan passa på att lägga in ett par skor som jag minns att jag älskade eller minns och minns var förra sommaren.. men ja de var också lite americano.
Jag hatar att inte få slösa pengar.

För idag, För imorgon och För igår..

.. Tills jag blir någon annan
Oskar Linnros – Vilja Bli

Sko-na mig!

Från höger. Wildflower, Timberland, Nelly shoes.
Är sugen på ett par nya skor, dessa är de som jag verkligen vill ha! Men första platsen går ändå till kilklackarna från Nelly.se som jag vill dö i nu. 13 cm klack. Tack.

Clothes Off!


Klippte precis till två fula tröjor. Den första var helt vanlig t-shirt. Tråkig. Mammas dessutom hehe.
Den andra hade resår i armarna och vid magen så den var typ som en ballong-tröja. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men den var sjukt ful. Är inte helt nöjd med frans-tröjan men det kul att klippa sönder kläder. Får se om jag använder den någon gång i mitt liv.
Ja lika bra att börja investera med solglasögon nu det är ju så varmt och soligt ute.
Hittade i alla fall dessa i stan, trots att jag är pank och verkligen inte behöver solbriller för tillfället.

Kärlekens matadorer

Okej jag tänkte inte skriva mer innan jag går och lägger mig men jag mår seriöst illa nu.. Herregud!

KAN ALLA BARA SLUTA...

1. Lägga ut bilder på grejer dom fått av sin pojkvän
2. Lägga ut låtar som som skrivit till sina flickvänner
(dessutom heter låten typ " you and me forever")
3. Skriva att dom fått "helt underbara dikter"
4. Gå runt och flasha med rosor



Nej men jag åt som sagt romantisk middag på donken med tända ljus och bubbelbad. Puss!

Hänga runt, glida runt, låna pengar

Mitt liv kom precis ut ur Rebecca och Fionas munnar.
Här har ni lite windowshopping!
Från överallt och ingenstans
Det finaste från H&M kommande kollektion.
Okej seriöst jag gör aldrig ett collage igen för det tog typ en halvtimme och sen ville dom inte ha bildformatet så var jag tvungen att ändra det.. Det är fan jobbigt att ha blogg, speciellt när man är helt oskillad och inte vet vad man håller på med.

Jag tror att jag faller

Veronica Maggio – Jag kommer

Just another blog

Antar att det här är ännu en ny blogg bland alla tusen.
Nu är det så att jag är uttråkad och inte har något att göra så jag skapar helt enkelt en blogg, kommer inte skriva om mina dagar eller så.. okej jo kanske men nej okej jag vet inte varför jag gjort den. Vi får helt enkelt se hur det här blir!
-
Jag kan ju alltid börja med att säga att det är alla ♥ dag idag och det är nog anledningen till att jag gjorde bloggen, den får bli min man för dagen. Lär göra en hel del inlägg eftersom att jag inte har något bättre för mig.

RSS 2.0